Scandinavisch vertaalbureau

Scandinavische zakenpartners communiceren veelal in het Engels, formele documenten dienen vaak vertaald te worden. Hiervoor kunt u bij Scandinavisch vertaalbureau Textwerk terecht, ook als u bijvoorbeeld een overeenkomst wilt sluiten.

Kwaliteiten

Hét professionele vertaalbureau
voor de zakelijke markt

Native vertalers

Wij werken uitsluitend met specialisten die vertalen naar hun moedertaal.

Gecertificeerd

Als ISO-gecertificeerd vertaalbureau streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Betrouwbaar

Wij werken vertrouwelijk en voorzien u bij elke aanvraag van een geheimhoudingsverklaring.

Specialist in Scandinavische vertalingen

Textwerk is een Scandinavisch vertaalbureau dat zich specialiseert in het verzorgen van professionele vertalingen van en naar Scandinavische talen. Op deze manier ondersteunen wij bedrijven bij zakelijke initiatieven in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en/of IJsland, zodat zij zich als professionele partners op deze markten kunnen presenteren. U kunt zich onderscheiden door niet alleen in het Engels, maar ook in het Zweeds, Noors, Deens, Fins en/of IJslands te communiceren, waardoor uw boodschap nog beter bij uw Scandinavische zakenpartner overkomt.

Professionele vertalers

Scandinavisch vertaalbureau Textwerk beschikt over ervaren in-house vertalers die vertalen van en naar Scandinavische talen. Al onze vertalers zijn ‘native speakers’. Daarnaast wordt elke vertaling door een tweede vertaler of revisor grondig gecontroleerd en waar nodig aangepast. Wij bieden een hoog kwaliteitsniveau door onze ISO-certificering.

Spoedvertalingen

Bij veel documenten is de tijd vaak een belangrijke factor. Omdat wij met een professioneel in-house en freelance vertaalteam werken, bent u ook voor spoedopdrachten bij Textwerk aan het juiste adres. Onze hoge kwaliteit blijft gewaarborgd door de ISO-certificering. Ook spoedopdrachten worden altijd gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd door hoogopgeleide revisors.

Scandinavisch vertalen

Laat uw documenten vertalen naar Scandinavische talen tegen onze lage tarieven. Scandinavisch vertaalbureau Textwerk streeft naar de beste kwaliteit en optimale kostenefficiëntie. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij alleen met professionele vertalers werken. Een native speaker Scandinavisch kan niet alleen beter vertalen, maar ook sneller. Door deze innovatieve en creatieve aanpak kunnen wij kwaliteit bieden tegen lage tarieven. U ontvangt consistente kwaliteit voor een scherpe prijs door in-house vertalers en freelancers en ISO-certificering.

Wij zijn een all-round vertaalbureau

Onze specialisaties:

Een werkwijze met persoonlijke aanpak

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Mocht de werkwijze niet volledig duidelijk zijn, deze is ook te vinden op onze veelgestelde vragen pagina.

1. Offerte traject

Ontvang binnen twee uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.

2. Tekst aanleveren

Naast Word en Excel bestanden accepteert ons vertaalbureau Spaans ook opgemaakte documenten in PDF, IDML, XML en HTML.

3. De juiste vertaler

Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een Spaanse vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst.

4. Altijd dubbele controle

Vertalingen worden altijd gecontroleerd door een tweede Spaanse native vertaler. Zo kunnen wij consistente kwaliteit waarborgen.

5. Oplevering

De vertaling wordt opgeleverd in de gewenste opmaak en bestandsformaat.

6. Garantie

Mocht de tekst niet aansluiten bij uw verwachtingen, dan passen wij de vertaling graag aan.

Onze vaste partners
aan het woord

 • Textwerk reageert snel en helder. Wanneer ik een aanvraag neerleg krijg ik nog dezelfde dag een reactie, hierdoor kan ik snel schakelen met mijn klanten.

  Mr. Menno Hoekstra

  Advocaat, Dommerholt
 • Het is prettig om met Textwerk samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.

  Gonnie Tutelaers

  Content manager, Expedia
 • Textwerk is snel, de kwaliteit is goed, de prijs is scherp en ze zijn altijd behulpzaam. Een erg fijne samenwerking!

  Frank Bouwman

  MARCOM & PR adviseur, Het Scheepvaartmuseum
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding voor kwalitatieve vertalingen. Snelle levering en altijd goed bereikbaar.

  Sara Ajan

  Office-Manager, Werkspot.nl
 • We maken voor de vertaling van content graag gebruik van de vertaaldiensten van Textwerk zodat we onszelf op onze corebusiness kunnen blijven richten.

  Guus van Groningen

  Marketing & Communicatie, Rotra
 • Textwerk begrijpt onze behoefte en speelt hier flexibel op in. Het is een prettige samenwerking met het Textwerk team wat ervoor zorgt dat wij kunnen blijven groeien wereldwijd!

  Vincent van Vliet

  Managing Partner, Toolshero
 • Textwerk denkt graag met je mee en reageert altijd snel op nieuwe ontwikkelingen. Het contact met ze is fijn, zowel telefonisch als via e-mail.

  Maik Romme

  Online Marketeer, Medpets
 • We hebben van Textwerk een vriendelijke en snelle reactie ervaren, een duidelijke en scherpe offerte en prima vertaalwerk.

  Caroline van Zuydam

  Hessing BV
 • Textwerk ontzorgt optimaal. Vertalingen van een uitstekende kwaliteit worden binnen de afgesproken periode en voor een goede prijs aangeleverd.

  Cindy Brouwers

  Stichting Communicatie
 • Vakkundig, snel en professioneel. Als SEO bureau is het voor ons ook belangrijk dat de teksten meteen geoptimaliseerd zijn voor Google, en dat gaat ook altijd goed.

  Maarten Vermeulen

  Pingwin, www.pingwin.nl

Tijd voor zakelijke groei

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

raket illustratie