Diensten

Vertaalbureau Textwerk beschikt over native vertaalspecialisten met allemaal een eigen expertise. Een marketingtekst vraagt immers om een geheel andere manier van vertalen dan bijvoorbeeld een technische tekst. Bekijk onze vakgebieden hieronder en klik per onderwerp door voor meer informatie.

hero vertalingen

Vertalingen

Wij staan er voor in dat uw boodschap overkomt. Dit doen wij door overtuigende teksten te schrijven. Dat doen we vooral met veel passie en met een beetje ondersteuning van onze eigen technologische software. Textwerk ontzorgt u in het creëren van meertalige content.

Tekst editing

Wij gaan op zoek naar de juiste woorden. Iedere taalexpert heeft zijn specialisatie, en wij matchen deze expertise aan uw aanvraag. Door ons uitgebreide netwerk aan taalexperts, verwoorden wij uw gewenste eindresultaat.

Machine editing

The best of both worlds! Wij combineren de laatste technologische hoogstandjes in de vertaalwereld met een taalexpert. Dit houdt in dat wij een getrainde kunstmatige intelligentie een vertaling laten maken van uw tekst, waarna een van onze professionals deze vertaling controleert.

Tijd voor zakelijke groei

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

raket illustratie