Nederlands vertaalbureau

Nederlands vertaalbureau Textwerk is een vertaalbureau die niet alleen vertaalt naar of vanuit het Nederlands, maar ook Nederlandse teksten redigeert. Dat betekent dat een tekst niet alleen vertaald wordt, maar ook wordt aangepast naar een goedlopende tekst met de juiste terminologieën. Een goed Nederlands vertaalbureau heeft native vertalers die kunnen toveren met de Nederlandse taal.

Kwaliteiten

Hét professionele vertaalbureau
voor de zakelijke markt

Native vertalers

Wij werken uitsluitend met specialisten die vertalen naar hun moedertaal.

Gecertificeerd

Als ISO-gecertificeerd vertaalbureau streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Betrouwbaar

Wij werken vertrouwelijk en voorzien u bij elke aanvraag van een geheimhoudingsverklaring.

Kwalitatieve Nederlandse vertalingen

Vertaalbureau Textwerk is een vertaalbureau in Nederland dat werkt voor toonaangevende klanten. Met een vast team van professionele native vertalers is ons vertaalbureau continu bezig met het leveren van de beste kwaliteit. We denken vanuit effectieve oplossingen voor de klant, waarbij naast kwaliteit, de snelheid en kostenefficiëntie hoog bovenaan staan. Als de ene vertaler klaar is met het vertalen van uw tekst, kijkt een andere native vertaler de tekst nogmaals na om consistente kwaliteit te bieden. Om de kwaliteit van het eindproduct en het proces te waarborgen, werken wij met een kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem voldoet aan de ISO-eisen. Vertaalbureau Textwerk is ISO-9001 & ISO-17100 gecertificeerd.

Talencombinaties bij Nederlands vertaalbureau Textwerk

U kunt onder andere bij ons terecht voor de meest gevraagde talencombinaties. Of u op zoek bent naar een vertaalbureau Nederlands-Duits, een vertaalbureau Nederlands-Frans, een vertaalbureau Duits-Nederlands. Wij vertalen uw documenten vanuit het Duits, Frans of Engels naar het Nederlands, of andersom. Meer exotische combinaties, zoals Spaans-Nederlands of Italiaans-Nederlands zijn ook beschikbaar (andere taalcombinaties ook mogelijk op aanvraag). Al onze vertalers zijn native speakers van de desbetreffende taal. Ze hebben een perfecte beheersing van de taal in woord en in geschrift, waardoor ze uitdrukkingen op de juiste manier weten te interpreteren en te verwoorden in het Nederlands. Elke opdracht wordt tot een goedlopend stuk vertaald, waarin de juiste terminologieën worden gehanteerd. Daarnaast wordt elke vertaling nogmaals grondig gecontroleerd door een taalspecialist en indien nodig aangepast. Hierdoor levert Nederlands vertaalbureau Textwerk altijd een hoogstaand eindproduct.

Werkwijze

U kunt via prijsindicatie een vrijblijvende offerte aanvragen, of direct contact met ons opnemen om inzicht te krijgen in de duur en kosten van uw vertaalproject. Mocht u akkoord gaan, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij stellen een vast vertaalteam op en leveren de vertaling binnen de deadline bij u op. Dit is in grote lijnen onze werkwijze. Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Vertaalbureau Textwerk is ook te vinden op www.vertaalbureau-info.nl

Nederlands vertaalbureau met verschillende specialisaties

Al onze vertalers zijn native speaker en alle taalcombinaties zijn mogelijk. Maar dat vinden wij niet genoeg. Een medisch document moet natuurlijk geheel anders vertaald worden als een technische handleiding. Daarom beschikken al onze vertalers ook over een eigen expertise. Door de juiste kennis en het juiste gebruik van terminologieën kunnen wij de kwaliteit garanderen van uw specialistische vertaling.

Onze specialisaties:

Een werkwijze met persoonlijke aanpak

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Mocht de werkwijze niet volledig duidelijk zijn, deze is ook te vinden op onze veelgestelde vragen pagina.

1. Offerte traject

Ontvang binnen twee uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.

2. Tekst aanleveren

Naast Word en Excel bestanden accepteert ons vertaalbureau Spaans ook opgemaakte documenten in PDF, IDML, XML en HTML.

3. De juiste vertaler

Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een Spaanse vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst.

4. Altijd dubbele controle

Vertalingen worden altijd gecontroleerd door een tweede Spaanse native vertaler. Zo kunnen wij consistente kwaliteit waarborgen.

5. Oplevering

De vertaling wordt opgeleverd in de gewenste opmaak en bestandsformaat.

6. Garantie

Mocht de tekst niet aansluiten bij uw verwachtingen, dan passen wij de vertaling graag aan.

Onze vaste partners
aan het woord

 • Textwerk reageert snel en helder. Wanneer ik een aanvraag neerleg krijg ik nog dezelfde dag een reactie, hierdoor kan ik snel schakelen met mijn klanten.

  Mr. Menno Hoekstra

  Advocaat, Dommerholt
 • Het is prettig om met Textwerk samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.

  Gonnie Tutelaers

  Content manager, Expedia
 • Textwerk is snel, de kwaliteit is goed, de prijs is scherp en ze zijn altijd behulpzaam. Een erg fijne samenwerking!

  Frank Bouwman

  MARCOM & PR adviseur, Het Scheepvaartmuseum
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding voor kwalitatieve vertalingen. Snelle levering en altijd goed bereikbaar.

  Sara Ajan

  Office-Manager, Werkspot.nl
 • We maken voor de vertaling van content graag gebruik van de vertaaldiensten van Textwerk zodat we onszelf op onze corebusiness kunnen blijven richten.

  Guus van Groningen

  Marketing & Communicatie, Rotra
 • Textwerk begrijpt onze behoefte en speelt hier flexibel op in. Het is een prettige samenwerking met het Textwerk team wat ervoor zorgt dat wij kunnen blijven groeien wereldwijd!

  Vincent van Vliet

  Managing Partner, Toolshero
 • Textwerk denkt graag met je mee en reageert altijd snel op nieuwe ontwikkelingen. Het contact met ze is fijn, zowel telefonisch als via e-mail.

  Maik Romme

  Online Marketeer, Medpets
 • We hebben van Textwerk een vriendelijke en snelle reactie ervaren, een duidelijke en scherpe offerte en prima vertaalwerk.

  Caroline van Zuydam

  Hessing BV
 • Textwerk ontzorgt optimaal. Vertalingen van een uitstekende kwaliteit worden binnen de afgesproken periode en voor een goede prijs aangeleverd.

  Cindy Brouwers

  Stichting Communicatie
 • Vakkundig, snel en professioneel. Als SEO bureau is het voor ons ook belangrijk dat de teksten meteen geoptimaliseerd zijn voor Google, en dat gaat ook altijd goed.

  Maarten Vermeulen

  Pingwin, www.pingwin.nl

Tijd voor zakelijke groei

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

raket illustratie