Website vertalen Spaans

Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in het vertalen van uw website naar Spaans. Onze native vertalers zijn experts in het verhogen van uw conversies en hebben jarenlange ervaring in SEO, SEA en website-optimalisatie.

Kwaliteiten

Hét professionele vertaalbureau
voor de zakelijke markt

Native vertalers

Wij werken uitsluitend met specialisten die vertalen naar hun moedertaal.

Gecertificeerd

Als ISO-gecertificeerd vertaalbureau streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Betrouwbaar

Wij werken vertrouwelijk en voorzien u bij elke aanvraag van een geheimhoudingsverklaring.

Ervaren Spaanse website vertalers

Voor een website vertaling naar het Spaans is, naast de juiste kennis van de Spaanse taal en cultuur, het ook belangrijk dat de webteksten het juiste gevoel overbrengen op de doelgroep. Onze native vertalers vertalen uw website met de juiste toon, zodat deze perfect aansluit bij uw Spaanse doelgroep. Wij werken met professionele vertalers, zij laten uw website perfect afstemmen op de Spaanse taal en cultuur. Daarnaast zijn onze vertalers gespecialiseerd  in SEO vertalingenAdwords campagnes vertalen, conversieoptimalisatie en webshop vertalingen. Ook vertalingen in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed en Joomla zijn geen probleem voor onze vertalers. Spaans vertaalbureau vertaalt websites tegen een scherp tarief, door gebruik te maken van native vertalers die wij persoonlijk kennen en innovatieve vertaalsoftware.

Uw website vertalen naar Spaans met innovatieve vertaaltechnieken

Een website vertalen kan een tijdrovende bezigheid worden als u alle teksten apart uit de website moet halen en op moet sturen. Wij hebben verschillende vertaaltechnieken om dit proces in een paar seconde voor elkaar te krijgen. Van vertaalplugins tot op maat gemaakte software, ons vertaalbureau heeft voor ieder bedrijf eindeloze opties om gemakkelijk uw website te kunnen vertalen. Mocht u toch liever de websiteteksten los per mail willen toesturen, is dat uiteraard ook geen probleem. Neem contact met ons op om deze opties te bespreken.

SEO vertalingen door ervaren SEO vertalers

Door optimale SEO wordt uw website beter vindbaar in diverse zoekmachines. Ook meer traffic naar uw Spaanse website? Onze vertalers zijn getraind in alle on-page SEO-factoren. Samen met onze vertalers kunnen de juiste keywords gerealiseerd worden. Lees meer over SEO-vertalen.

Het juiste gevoel en toon in uw Google Adwords (SEA) vertalingen

Verhoog het aantal conversies op uw Spaanse SEA-campagnes. Door de ruime vertaalervaring weten onze vertalers de juiste Google Adwords-advertenties te creëren die perfect aansluiten bij het Spaanse publiek. Daarnaast weten onze vertalers precies hoe u mensen aanzet tot actie. Lees meer over Adwords campagnes vertalen.

Laat uw webshop of website vertalen naar Frans door professionele vertalers

Wij kennen onze professionele vertalers persoonlijk en weten precies met welke onderwerpen en doelgroepen zij de meeste affiniteit hebben. Op deze manier zorgen wij altijd voor een ervaren vertaler die krachtige websitevertalingen en webshop vertalingen schrijft voor uw doelgroep. Door deze efficiënte werkwijze kunnen wij uw website niet alleen beter, maar ook sneller vertalen. Lees meer over webshop vertalen.

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed en Joomla

Door onze ervaring met verschillende CMS systemen zoals WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed of Joomla, kunnen wij u advies geven over het op de juiste manier importeren en exporteren van de teksten. Ook halen wij altijd de herhalingen uit een tekst en kunnen de vertaalde teksten zo in het CMS systeem worden geplaatst. Neem contact met ons op om alle opties van vertaalsoftware te bespreken.

Een werkwijze met persoonlijke aanpak

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Mocht de werkwijze niet volledig duidelijk zijn, dan is deze ook te vinden op onze veelgestelde vragen pagina.

1. Offerte traject

Ontvang binnen twee uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.

2. Tekst aanleveren

Naast Word en Excel bestanden accepteert ons vertaalbureau ook opgemaakte documenten in PDF, IDML, XML en HTML.

3. De juiste vertaler

Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst.

4. Altijd dubbele controle

Vertalingen worden altijd gecontroleerd door een tweede native vertaler. Zo kunnen wij consistente kwaliteit waarborgen.

5. Oplevering

De vertaling wordt opgeleverd in de gewenste opmaak en bestandsformaat.

6. Garantie

Mocht de tekst niet aansluiten bij uw verwachtingen, dan passen wij de vertaling graag aan.

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Een website is een zeer belangrijk onderdeel van uw organisatie, daarom garanderen wij een constant kwaliteitsniveau. Wij werken met een professioneel vertaalteam, daarnaast wordt de vertaling altijd grondig gecontroleerd door een collega. Hierdoor kunt u rekenen op een foutloze Spaanse vertaling die perfect aansluit bij uw doelgroep. Met deze werkwijze zijn wij in augustus 2015 gecertificeerd voor de meest recente en hoogst haalbare ISO 9001 en 17100 normen binnen onze branche.

Wij laten graag zien wat we kunnen, vraag daarom een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze projectleider om de mogelijkheden te bespreken.

Onze vaste partners
aan het woord

 • Textwerk reageert snel en helder. Wanneer ik een aanvraag neerleg krijg ik nog dezelfde dag een reactie, hierdoor kan ik snel schakelen met mijn klanten.

  Mr. Menno Hoekstra

  Advocaat, Dommerholt
 • Het is prettig om met Textwerk samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.

  Gonnie Tutelaers

  Content manager, Expedia
 • Textwerk is snel, de kwaliteit is goed, de prijs is scherp en ze zijn altijd behulpzaam. Een erg fijne samenwerking!

  Frank Bouwman

  MARCOM & PR adviseur, Het Scheepvaartmuseum
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding voor kwalitatieve vertalingen. Snelle levering en altijd goed bereikbaar.

  Sara Ajan

  Office-Manager, Werkspot.nl
 • We maken voor de vertaling van content graag gebruik van de vertaaldiensten van Textwerk zodat we onszelf op onze corebusiness kunnen blijven richten.

  Guus van Groningen

  Marketing & Communicatie, Rotra
 • Textwerk begrijpt onze behoefte en speelt hier flexibel op in. Het is een prettige samenwerking met het Textwerk team wat ervoor zorgt dat wij kunnen blijven groeien wereldwijd!

  Vincent van Vliet

  Managing Partner, Toolshero
 • Textwerk denkt graag met je mee en reageert altijd snel op nieuwe ontwikkelingen. Het contact met ze is fijn, zowel telefonisch als via e-mail.

  Maik Romme

  Online Marketeer, Medpets
 • We hebben van Textwerk een vriendelijke en snelle reactie ervaren, een duidelijke en scherpe offerte en prima vertaalwerk.

  Caroline van Zuydam

  Hessing BV
 • Textwerk ontzorgt optimaal. Vertalingen van een uitstekende kwaliteit worden binnen de afgesproken periode en voor een goede prijs aangeleverd.

  Cindy Brouwers

  Stichting Communicatie
 • Vakkundig, snel en professioneel. Als SEO bureau is het voor ons ook belangrijk dat de teksten meteen geoptimaliseerd zijn voor Google, en dat gaat ook altijd goed.

  Maarten Vermeulen

  Pingwin, www.pingwin.nl

Tijd voor zakelijke groei

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

raket illustratie