Adwords campagnes vertalen

Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in het vertalen van Adwords campagnes. Onze native vertalers zijn conversie specialisten en hebben ruime ervaring in het vertalen van SEA-campagnes.

Kwaliteiten

Hét professionele vertaalbureau
voor de zakelijke markt

Native vertalers

Wij werken uitsluitend met specialisten die vertalen naar hun moedertaal.

Gecertificeerd

Als ISO-gecertificeerd vertaalbureau streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Betrouwbaar

Wij werken vertrouwelijk en voorzien u bij elke aanvraag van een geheimhoudingsverklaring.

Adwords campagnes vertalen door ervaren vertalers

Adwords advertenties vertalen vereist specifieke kennis over de doelgroep, producten en verkoopargumenten. Onze native SEA-vertalers zijn conversiespecialisten en begrijpen wat mensen aanzet tot actie. Ook krijgen zij regelmatig cursussen om deze kennis up-to-date te houden. Wij leveren vertalingen voor onder andere Expedia, Holland.com en Myspace. Wij vertalen SEA-campagnes tegen een scherp tarief door gebruik te maken van native vertalers die wij goed kennen innovatieve vertaaltechniek.

Innovatieve vertaaltechnieken

Een Adwords campagne vertalen kan een tijdrovende bezigheid worden als u alle teksten apart uit de campagne moet halen en op moet sturen. Wij hebben verschillende vertaaltechnieken om dit proces in een paar seconde voor elkaar te krijgen. Van vertaalplugins tot op maat gemaakte software, ons vertaalbureau heeft voor ieder bedrijf eindeloze opties om gemakkelijk uw Adwords campagne te kunnen vertalen. Mocht u toch liever de teksten los per mail willen toesturen, is dat uiteraard ook geen probleem. Neem contact met ons op om deze opties te bespreken.

Een werkwijze met persoonlijke aanpak

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Mocht de werkwijze niet volledig duidelijk zijn, dan is deze ook te vinden op onze veelgestelde vragen pagina.

1. Offerte traject

Ontvang binnen twee uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.

2. Tekst aanleveren

Naast Word en Excel bestanden accepteert ons vertaalbureau ook opgemaakte documenten in PDF, IDML, XML en HTML.

3. De juiste vertaler

Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst.

4. Altijd dubbele controle

Vertalingen worden altijd gecontroleerd door een tweede native vertaler. Zo kunnen wij consistente kwaliteit waarborgen.

5. Oplevering

De vertaling wordt opgeleverd in de gewenste opmaak en bestandsformaat.

6. Garantie

Mocht de tekst niet aansluiten bij uw verwachtingen, dan passen wij de vertaling graag aan.

Key take-aways

Het juiste gevoel en toon in uw Google Adwords (SEA) vertalingen

Onze SEA-vertalers begrijpen als geen ander hoe een goed converterende Adwords advertentie geschreven moet worden. Onze native vertalers kennen naast de taal ook de cultuur. De vertalers zijn ook getraind in online beïnvloeding en weten welke factoren de doelgroep aanzet tot actie. Verhoog het aantal conversies op uw internationale SEA-campagnes.

Verhoog de Quality Score en genereer meer leads

De Quality Score van advertenties is een belangrijk onderdeel van een Adwords campagne. Onze vertalers zijn getraind in het optimaliseren van Adwords campagnes en hoe een hoge Quality Score gecreëerd wordt.

SEO-vertalingen door ervaren SEO vertalers

Uw SEO-vertalingen zijn bij onze vertalers in vertrouwde handen. De websitevertalers zijn getraind op alle on-page SEO factoren en houden de grote Amerikaanse SEO blogs Searchengineland.com en Moz.com goed in de gaten. Lees meer over SEO vertalen.

Vertalers met ervaring in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed en Joomla

We zijn ervaren in het vertalen van websites in verschillende CMS systemen. Host u een website in WordPress, Magento, Drupal, Lightspeed of Joomla en weet u niet hoe u teksten moet exporteren? Wij kunnen u advies geven hoe u teksten kunt exporteren en importeren. Stuurt u liever de teksten via Word? Ook dat is geen probleem. Neem contact met ons op om alle opties van vertaalsoftware te bespreken.

Onze vaste partners
aan het woord

 • Textwerk reageert snel en helder. Wanneer ik een aanvraag neerleg krijg ik nog dezelfde dag een reactie, hierdoor kan ik snel schakelen met mijn klanten.

  Mr. Menno Hoekstra

  Advocaat, Dommerholt
 • Het is prettig om met Textwerk samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.

  Gonnie Tutelaers

  Content manager, Expedia
 • Textwerk is snel, de kwaliteit is goed, de prijs is scherp en ze zijn altijd behulpzaam. Een erg fijne samenwerking!

  Frank Bouwman

  MARCOM & PR adviseur, Het Scheepvaartmuseum
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding voor kwalitatieve vertalingen. Snelle levering en altijd goed bereikbaar.

  Sara Ajan

  Office-Manager, Werkspot.nl
 • We maken voor de vertaling van content graag gebruik van de vertaaldiensten van Textwerk zodat we onszelf op onze corebusiness kunnen blijven richten.

  Guus van Groningen

  Marketing & Communicatie, Rotra
 • Textwerk begrijpt onze behoefte en speelt hier flexibel op in. Het is een prettige samenwerking met het Textwerk team wat ervoor zorgt dat wij kunnen blijven groeien wereldwijd!

  Vincent van Vliet

  Managing Partner, Toolshero
 • Textwerk denkt graag met je mee en reageert altijd snel op nieuwe ontwikkelingen. Het contact met ze is fijn, zowel telefonisch als via e-mail.

  Maik Romme

  Online Marketeer, Medpets
 • We hebben van Textwerk een vriendelijke en snelle reactie ervaren, een duidelijke en scherpe offerte en prima vertaalwerk.

  Caroline van Zuydam

  Hessing BV
 • Textwerk ontzorgt optimaal. Vertalingen van een uitstekende kwaliteit worden binnen de afgesproken periode en voor een goede prijs aangeleverd.

  Cindy Brouwers

  Stichting Communicatie
 • Vakkundig, snel en professioneel. Als SEO bureau is het voor ons ook belangrijk dat de teksten meteen geoptimaliseerd zijn voor Google, en dat gaat ook altijd goed.

  Maarten Vermeulen

  Pingwin, www.pingwin.nl

Tijd voor zakelijke groei

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

raket illustratie