Vacature stagiair(e)
(3 -6 maanden)

Kom nu stage lopen bij Vertaalbureau Textwerk!

Werken bij Textwerk betekent werken in een enthousiast en informeel team. Bij ons staat gedrevenheid en initiatief tonen voorop.

juiste vertaler illustratie

Wie zijn wij?

 

Vertaalbureau Textwerk is een professioneel vertaalbureau in een modern jasje. Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam bedienen wij klanten als Coolblue, Funda, KFC en vele andere (14.000 klanten) met vertalingen volgens de ISO-normen. Dit doen wij met een relatief jong team. Onze focus ligt op het leveren van hoge kwaliteit content en het eenvoudig maken van onze processen voor zowel ons team als voor de klant.

Textwerk maakt daarnaast onderdeel uit van Linguatech. Linguatech is het bedrijf achter innovatieve, professionele en creatieve labels in de vertaalindustrie. Wij zijn een team van projectmanagers, taalexperts en developers die vernieuwing aanbrengen in de vertaalindustrie. Wij staan altijd open voor innovatieve ideeën om ons product en onze dienstverlening nog beter te maken. Wij houden van taal, van het leven en proberen als team een gezellige tijd door te maken met als uitgangspunt dat wij ons beste beentje voorzetten bij ons klanten. Als je bij ons komt werken dan ben je verzekerd van de leukste collega’s, professionele werkomgeving, lekkere bedrijfslunches, uitjes en een dakterras dat uitkijkt over hartje Amsterdam.

Kantoorimpressie

Ons kantoor is gevestigd in een oud monumentaal pand. Hier werd vroeger de handel gedreven, paard en wagen kwamen langs voor de bevoorrading. Het is ongeveer 10 jaar geleden volledig gerenoveerd en door ons opnieuw ingericht. We hebben veel groei en er heerst een huiselijke sfeer. Koffie is belangrijk, daarom zijn er alleen goede bonen (zowel met als zonder cafeïne) en maak je zelf de heerlijkste cappuccino’s of koffie verkeerd met havermelk via de app op je telefoon.

Wat doen wij?

 

Vertrouwen, innovatie, succes en hoge standaard zijn kernwaarden van Textwerk. In 2009 zijn wij opgericht met het idee dat de vertaalindustrie moest veranderen. Met behulp van enkele investeerders hebben wij onze krachten gebundeld in Linguatech met specialistische bureaus uit de industrie en zijn wij verder gaan investeren in technologische oplossingen.

Het vertrouwen van de klant winnen wij door kwalitatieve vertalingen aan te leveren. Met behulp van innovatie zorgen wij ervoor dat onze project managers zo min mogelijk bezig zijn met rompslomp. Hierdoor kun jij de focus op de kwaliteit van onze dienst. Dit zorgt ervoor dat onze klant succes behaalt, en als zij dat doen, dan is een volgend project niet ver weg. Door over de hele linie een hoge standaard te hanteren, merken de klanten dat wij ons best doen om een hoogwaardig product af te leveren. Dit geeft hen vertrouwen om bij ons vertalingen te bestellen.

Zoek jij ons? En zoeken wij jou?

Checklist!

 

Dit vind jij leuk om te doen:
 • Je bent een geboren lijstjesmaker
 • Taal is zeg maar echt jouw ding
 • Je loopt mee in projecten van A tot Z
 • Klantwensen vertalen naar concrete instructies voor vertalers
Hier herken jij jezelf in:
 • Hbo/Wo-werk- en -denkniveau
 • Minimaal 3 dagen per week
 • Verantwoordelijk zijn voor een project van A tot Z
 • Goed in overzicht bewaren en taken prioriteren
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels
Dit zoek jij verder in een baan:
 • Een innovatieve organisatie in hartje Amsterdam
 • Dagelijks een gezellige teamlunch
 • Een internationale en interculturele setting
 • Zelfstandig beslissingen maken
 • Een marktconform stagevergoeding

Werken in hartje Amsterdam?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en heb je zin om bij ons te komen werken?

Stuur je sollicitatie (CV+Motivatie) in naar Irene Buizer (info@textwerk.nl)!

Bij ons kan je werken op het dakterras:

Voorbeeld agenda: