Vertaalbureau Den Haag

Textwerk is een professioneel vertaalbureau in de omgeving van Den Haag. Dankzij ons team van ervaren vertalers kunnen wij onze klanten kwaliteit bieden. Voor een professionele vertaling hoeft u bij ons vertaalbureau, Den Haag dus niet eens uit.

Kwaliteiten

Hét professionele vertaalbureau
voor de zakelijke markt

Native vertalers

Wij werken uitsluitend met specialisten die vertalen naar hun moedertaal.

Gecertificeerd

Als ISO-gecertificeerd vertaalbureau streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Betrouwbaar

Wij werken vertrouwelijk en voorzien u bij elke aanvraag van een geheimhoudingsverklaring.

Vertaalbureau Den Haag en omgeving

Overheidsinstellingen en ondernemingen zijn aan het goede adres bij ons vertaalbureau. Den Haag en omgeving vertrouwen al jaren al hun vertaalwerk aan ons toe. Dit doen ze niet zonder reden. Textwerk werkt namelijk met een native vertaalteam dat bestaat uit hoogopgeleide vertalers die native-speakers zijn van de desbetreffende taal. Zo kunnen onze vertalers veel beter inspelen op de wensen van de klant. Bovendien werken ze snel en leveren ze altijd kwaliteit.

Kostenefficiënt vertalen in Den Haag

Vertaalbureau Textwerk heeft een vast team in dienst met bekwame vertalers. Al onze vertalers beschikken over veel ervaring en kunnen daardoor sneller vertalen. Daarnaast kennen wij ons team goed, waardoor wij precies weten welke vertaler we het beste kunnen matchen aan de opdracht. Door onze innovatieve vertaaltechniek bieden wij consistentie in de vertaling. Door deze efficiënte werkwijze kunt u van kostenefficiënte tarieven profiteren bij ons vertaalbureau. Den Haag en omstreken maken hier dan ook graag gebruik van.

Een werkwijze met persoonlijke aanpak

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

Mocht de werkwijze niet volledig duidelijk zijn, dan is deze ook te vinden op onze veelgestelde vragen pagina.

1. Offerte traject

Ontvang binnen twee uur een gratis en vrijblijvende offerte via uw mail.

2. Tekst aanleveren

Naast Word en Excel bestanden accepteert ons vertaalbureau ook opgemaakte documenten in PDF, IDML, XML en HTML.

3. De juiste vertaler

Zodra de offerte akkoord is schakelt onze projectmanager een vertaler in, gespecialiseerd in het vakgebied van uw tekst.

4. Altijd dubbele controle

Vertalingen worden altijd gecontroleerd door een tweede native vertaler. Zo kunnen wij consistente kwaliteit waarborgen.

5. Oplevering

De vertaling wordt opgeleverd in de gewenste opmaak en bestandsformaat.

6. Garantie

Mocht de tekst niet aansluiten bij uw verwachtingen, dan passen wij de vertaling graag aan.

Doeltreffende vertalingen

Bij Vertaalbureau Textwerk staat innovatie en strategische samenwerking centraal. Dit maakt ons een sterk Haags vertaalbureau. Uw voordeel zit met name in ons eerlijke vertaaltarief, onze vakkennis en onze kwaliteitsgarantie. Bij Vertaalbureau Textwerk werken er altijd twee of drie gespecialiseerde native vertalers aan uw documenten.

Onze vaste partners
aan het woord

 • Textwerk reageert snel en helder. Wanneer ik een aanvraag neerleg krijg ik nog dezelfde dag een reactie, hierdoor kan ik snel schakelen met mijn klanten.

  Mr. Menno Hoekstra

  Advocaat, Dommerholt
 • Het is prettig om met Textwerk samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.

  Gonnie Tutelaers

  Content manager, Expedia
 • Textwerk is snel, de kwaliteit is goed, de prijs is scherp en ze zijn altijd behulpzaam. Een erg fijne samenwerking!

  Frank Bouwman

  MARCOM & PR adviseur, Het Scheepvaartmuseum
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding voor kwalitatieve vertalingen. Snelle levering en altijd goed bereikbaar.

  Sara Ajan

  Office-Manager, Werkspot.nl
 • We maken voor de vertaling van content graag gebruik van de vertaaldiensten van Textwerk zodat we onszelf op onze corebusiness kunnen blijven richten.

  Guus van Groningen

  Marketing & Communicatie, Rotra
 • Textwerk begrijpt onze behoefte en speelt hier flexibel op in. Het is een prettige samenwerking met het Textwerk team wat ervoor zorgt dat wij kunnen blijven groeien wereldwijd!

  Vincent van Vliet

  Managing Partner, Toolshero
 • Textwerk denkt graag met je mee en reageert altijd snel op nieuwe ontwikkelingen. Het contact met ze is fijn, zowel telefonisch als via e-mail.

  Maik Romme

  Online Marketeer, Medpets
 • We hebben van Textwerk een vriendelijke en snelle reactie ervaren, een duidelijke en scherpe offerte en prima vertaalwerk.

  Caroline van Zuydam

  Hessing BV
 • Textwerk ontzorgt optimaal. Vertalingen van een uitstekende kwaliteit worden binnen de afgesproken periode en voor een goede prijs aangeleverd.

  Cindy Brouwers

  Stichting Communicatie
 • Vakkundig, snel en professioneel. Als SEO bureau is het voor ons ook belangrijk dat de teksten meteen geoptimaliseerd zijn voor Google, en dat gaat ook altijd goed.

  Maarten Vermeulen

  Pingwin, www.pingwin.nl

Tijd voor zakelijke groei

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

raket illustratie