Het Scheepsvaartmuseum

De collectie van Het Scheepvaartmuseum is één van de grootste en meest vooraanstaande maritieme collecties ter wereld met circa 400.000 objecten, waaronder schilderijen, scheepsmodellen, navigatie-instrumenten en wereldkaarten.

“Textwerk is snel, de kwaliteit is goed, de prijs is scherp en ze zijn altijd behulpzaam. Een erg fijne samenwerking!”

Frank Bouwman
Marketing Communicatie & PR Adviseur

Historie, in ons oogzicht

Het zijn onze buren, en vereert zijn wij om hen met regelmaat te helpen met het vertalen van documentatie en websiteteksten. Vanuit ons monumentale pand aan de Prins Hendrikkade kijken wij op rijke historie. De mentaliteit die ons groot heeft gemaakt in de 16de eeuws proberen wij dagelijks toe te passen in onze werkzaamheden.

Een van de grotere klussen van de afgelopen tijd was het vertalen van hun nieuwe website. Er is extra aangedacht gegaan naar het uitzoeken van de taalexpert die aansloot op dit onderwerp. Hoe meer passie iemand heeft, hoe beter het eindresultaat en dat lezen potentiele bezoekers terug.

Overtuigende websiteteksten

Omdat veel toeristen het museum en de museumwebsite bezoeken, zijn er regelmatig websitevertalingen nodig. De gespecialiseerde website vertalers van vertaalbureau Textwerk vertalen alle soorten content voor de website zodat deze een internationaal publiek aanspreekt.

juiste vertaler illustratie

Tijd voor zakelijke groei

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

raket illustratie