Expedia

Expedia is het grootste online reisbureau ter wereld en het moederbedrijf van een aantal wereldwijde marktleiders op het gebied van privé- en zakenreizen. Het bedrijf is in meer dan 40 landen actief met vestigingen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific.

“Vertaalbureau Textwerk is een bedrijf met een informele manier van communiceren. Het is prettig om met ze samen te werken, omdat ze enthousiast, gedreven en flexibel zijn.”

Gonnie Tutelaers
Content manager

Vliegensvlug, in bulk

Expedia heeft behoefte aan een partij die bulk website content kan vertalen. Met ervaren websitevertalers speelt Vertaalbureau Textwerk in op deze behoefte. Bovendien helpen de gespecialiseerde marketingvertalers met het overbrengen van het juiste gevoel in elke vertaling.

Een van onze grotere specialisaties is online content. Ongeveer 61% van al onze vertaalopdrachten gaat over online content. Het succes van Expedia ligt hem voornamelijk in het consistent grote hoeveelheden content produceren die vindbaar is voor haar klanten.

Overtuigende vertalingen

Textwerk heeft de volgende marketingteksten vertaald voor Expedia met specialisten die worden uitgezocht door onze taalexperts. Voor Expedia vertalen wij onder andere:

juiste vertaler illustratie

Tijd voor zakelijke groei

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

raket illustratie