Dommerholt Advocaten

Dommerholt Advocaten is het full-service advocatenkantoor van Noordoost-Nederland dat zich richt op ondernemers, ondernemingen en zorg- en welzijnsinstellingen. Met meer dan 45 advocaten heeft Dommerholt alle juridische specialismen in huis om u als ondernemer of bestuurder zo goed mogelijk bij te staan.

“Vertaalbureau Textwerk reageert snel en helder. Wanneer ik een offerteaanvraag neerleg krijg ik meestal nog dezelfde dag een reactie. Hierdoor kan ik snel schakelen met mijn klanten en Textwerk vervolgens opdracht geven voor een vertaling.”

Menno  Hoekstra
Advocaat

Vandaag aangevraagd, gister geleverd

Dommerholt laat met regelmaat juridische processtukken vertalen bij Textwerk. Een wel bekende uitspraak in onze branche op de vraag: “Wanneer heeft u de vertaling nodig?” is “Het liefst gisteren”. Textwerk doet er alles aan om de beste professional binnen één uur in te schakelen bij spoedvertalingen.

Dommerholt licht toe: “De deadlines worden nagekomen. Mocht een deadline onverhoopt niet lukken dan wordt dat ruim van te voren aangegeven en overlegd. Met Textwerk weet je waar je aan toe bent.”

Nauwkeurige vertalingen

Textwerk heeft ruim 300 advocatenkantoren als klant. Dommerholt is een van onze oudste en loyaalste klanten en voor hen vertalen wij altijd processtukken.

juiste vertaler illustratie

Tijd voor zakelijke groei

Elke klant is uniek en onze mogelijkheden zijn oneindig, daarom houden we graag persoonlijk contact met u om het vertaalproces precies op uw vertaalproject aan te passen.

raket illustratie