Website vertalen

Als webdeveloper samenwerken met een vertaalbureau? De voordelen op een rijtje.

By januari 3, 2022No Comments

Als webdeveloper kom je regelmatig in contact met partijen die behoefte hebben aan een meertalige website.

Vertalen is alleen niet jouw core-business en vertaalapplicaties zijn nog niet goed genoeg om websites automatisch te vertalen. Vertaalbureau Textwerk gaat graag een partnership aan met freelance webdevelopers en bureaus. Zo ontzorg jij jouw klanten. Zij hoeven immers niet op zoek naar een vertaalbureau. En jij kunt je blijven focussen op jouw core-business, terwijl je extra omzet genereert.

Textwerk: ervaren website vertalers zoekt goede webdevelopers om mee samen te werken

Vertaalbureau Textwerk is gespecialiseerd in het vertalen van websites. Zo kent onze vertaalsoftware de mogelijkheid om website exports te importeren in xml of xliff. De vertaling wordt in dat geval in dezelfde opmaak opgeleverd en kan eenvoudig naar de website geïmporteerd worden. Wij vertalen onder andere voor Yoursuprise, Het Rijksmuseum en Expedia.

Onze vertalers zijn SEO getraind en begrijpen daarom als geen ander de relevantie van de juiste woordkeuze en de juiste tone of voice. Op deze manier zorgen wij ervoor dat iedere website ook in de “nieuwe taal” geoptimaliseerd is voor zoekacties.

Kwaliteitsgarantie

Elke vertaling wordt grondig gecontroleerd door een tweede vertaler. Voordat wij aan
de slag gaan met een opdracht brengen wij de eisen en voorkeuren zo goed
mogelijk in kaart. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat jouw relatie nog niet
helemaal tevreden is met het eindresultaat, bijvoorbeeld omdat men de voorkeur
geeft aan ander woordgebruik of omdat men nog wat kleine stilistische wijzigingen heeft, dan pakken wij dat bij vertaalbureau Textwerk doorgaans kosteloos op.

Extra omzet zonder inspanning

Meer service voor de klant en extra omzet voor jou, zonder extra inspanning. Dat is wat Textwerk aanbiedt. Het enige dat jij hoeft te doen is de brontekst bij ons aanleveren. Wij zorgen vervolgens voor een offerte, de vertaling en de oplevering. Je kunt een toeslag doorberekenen aan jouw relatie. Op deze manier kun jij je focussen op development en lancering van de website, terwijl wij de vertaling voor onze rekening nemen.

Voor de aanlevering ontwikkelen wij graag een passende API, zeker bij grotere partnerships. Onze vertaalservice kan worden geïntegreerd met ieder CMS systeem, voor een vlekkeloze workflow.

Meer weten of even sparren?

Neem contact op met ons op.
Tel.: 020-3690122 of mail ons!